המנה הבאה: חרשוף מחשי

    בופה 1 Comment on המנה הבאה: חרשוף מחשי
    21:46
    05.05.24
    אבי מימרן No Comments on "עברתי שבעה מדורי גיהינום, הקב"ה הציל אותי"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון חדש ומיוחד לחרשוף מחשי (תחתיות ארטישוק ממולאות)

    המרכיבים: (6-4 סועדים)

    10 תחתיות ארטישוק

    לתערובת הבשר:

    400-300 גרם בשר בקר טחון

    200 גרם מצות

    2 ביצים

    1 כפית אגוז מוסקט

    1 בהרט

    1 כפית מלח

    1 כפית פלפל

    לרוטב:

    1 בצל בינוני קצוץ

    3 שיני שום פרוסות

    1 ליטר מים

    1 כפית מלח

    כפית כורכום

    כפית פלפל

    1 כפית בהרט

    מיץ לימון מחצי לימון

    אופן ההכנה:

    1.         מכינים את תערובת הבשר: מפוררים את המצות, מרטיבים אותן במים וסוחטים.

    2.         בקערה גדולה מאחדים בין הבשר הטחון למצות. מוסיפים לתערובת התבלינים ומערבבים היטב בעזרת הידיים.

    3.         ממלאים את תחתית הארטישוק בתערובת הבשר.

    4.         מכניסים לסיר את כל מרכיבי הרוטב ומכסים. מבשלים עד רתיחה לאחר שרתח הרוטב. מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את תחתיות הארטישוק וממשיכים לבשל כחצי שעה (עד שהרוטב מסמיך).



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      המתכון הוא טונסיאי וניתן להמיר את המרכיבים למחשי חמץ